Inici

 
Altres serveis:
 

 

Munta

Categories en català:

 

Polseguera
cerca
– Castellano – Català – English

 

El Gran Germà, en Google

 

 

Ningú no pot negar que com més competidors hi haja, més avantatjós és per al ciutadà del carrer. Quan no hi ha competència, tothom ha de passar per l'adreçador, o, en cas contrari, haurà d'afrontar les consequències.

Un exemple d'açò és en Google, el qual s'ha convertit en l'empresa més poderosa d'Internet, i en un gran germà. És molt avariciós, i no li agrada la competència. Es una mena de déu: ens vigila i ens rastreja pertot arreu. És la llei, i la majoria de webmasters i companyies el temen, o cegament compleixen amb les seues exigències. Ni tan sols posen en dubte el seu comportament perquè saben que és l'amo.

Afortunadament, encara podem canviar açò si deixen d'usar els seus serveis i productes. Tanmateix, hem d'actuar ja perquè el temps s'esgota. S'expandeix ràpidament, i a mesura que passa el temps obté nous aliats, com ara Firefox.

Davall hi ha uns quants exemples del seu poder:

Un dia va decidir que ningú no podia comprar anuncis en altres llocs web. A més, va fer una llista de les pàgines que no li agradaven, i va dir als seus usuaris que les evitaren. Els seus usuaris també podien comunicar-li que no tenien res a veure amb enllaços que ells mateixos havien enviat a directoris de manera gratuïta. Aquells llocs web que no obeïren podien ser penalitzats.

Però açò no és tot. Encara ha anat més lluny. Si un lloc web (A) col·loca un enllaç a un altre lloc web (B), i després considera que B és perniciós, llavors A és converteix en perniciós també. Açò significa que qualsevol que use els seus productes o serveis no tindrà accés a cap dels dos llocs. Diu que és per augmentar la seguretat. Menteix.

Ha atacat Polseguera.net algunes vegades injustament. El delicte és sempre el mateix: Una de les pàgines web llistades al directori es converteix en 'atacant', segons ell; i tots els visitants que utilitzen Chrome i Firefox veuran la imatge de davall en comptes de Polseguera.net. No és açò una mala jugada?

Your site could be the next one

 

També mostrarà el lloc web atacat a les recerques amb un missatge que informa a l'usuari que pot provocar danys al seu ordinador. No és veritat, però vol arruinar la reputació de la pàgina web atacada, i demostrar qui és l'amo. Mai no permetrà que ningú la visite, però l'ensenya. Veges la imatge de més avall:

Your site could be the next one

 

Aquells que no tinguen pàgina web es preguntaran com els pot afectar. Bé, la majoria de llocs web usen les seues estadístiques i altres serveis seus, la qual cosa significa que ens rastreja en segon pla. Sap més de tots nosaltres del que ens imaginem, i la informació és poder.

Per a fer qualsevol comentari, només cal que ens escrigues a info@polseguera.net o empres aquest formulari de contacte.

 

© Tots els drets reservats     www.polseguera.net   (Polseguera)      info@polseguera.net