Inici

 
Altres serveis:
 

 

Munta

Categories en català:

 

Polseguera
cerca
– Castellano – Català – English

 

Descripció i objectius

 

No cal dir que el sol fet de tenir una pàgina web no és prou. Cal promocionar-la perquè els altres la troben; altrament, no serveix de res. Nosaltres et podem ajudar a assolir aquest objectiu a preus accessibles.

A més, podem promoure els teus productes i serveis a canvi d'una comissió, o en altres paraules, només pagues si es ven el teu producte o servei. Tingues present que el seguiment de les vendes que obtingues a través de nosaltres l'has de fer tu. Nosaltres no podem fer açò per tu.

Si el teu lloc web no usa cap servei de Google, i vols que surta al directori, només l'has d'enviar. Veuràs un enllaç que diu Afig recurs en la categoria on vols que surta. Pots ubicar les categories al marge esquerre, davall la paraula Categories. Els seguidors de Google hauran d'efectuar una contribución única d'almenys 5 euros, i obtindran 1 crèdit per euro.

Els recursos s'ordenen per credits, és a dir, segons els crèdits que tingues el teu recurs es posicionarà dins la categoria on es trobe. Un credit costa un euro. Pots comprar-ne tants com vulgues, però no menys de 5. Nota que en comptes del nombre de crèdits es mostra la paraula "sí". Les pàgines web llistades a les categories tenen enllaços directes i indirectes. Quan un lloc web té crèdits, l'enllaç és directe; en cas contrari, indirecte.

A més, oferim anuncis patrocinats, els quals es mostren damunt dels resultats dels recursos a la/les categoria, -ies que esculles, i pots pagar segons els clics rebuts, o 2 euros al mes per enllaç (directe o indirecte). Açò també és aplicable a Polse.org i Polseguera.com (frases i directori d'enllaços).

Una altra alternativa és comprar clics o anuncis rotatius. Més informació en polseguera.com/serveis_publicitat.php i polseguera.com/link_directory/buy_clicks.php?idioma=Catala.

A més a més, oferim publicitat a través d'enllaços directes de dos o tres paraules en qualsevol dels nostres sis portals a bons preus. Els preus dependran de la posició on surta el recurs, i de la pàgina on es mostre. Llegeix la secció Anuncis estàtics per a més informació.

Totes les peticions d'inclusió es revisen manualment, i fem tot el possible per evitar duplicats. Només volem la pàgina d'entrada a tots els recursos de la teua web.

Polseguera.net no és un directori d'intercanvi d'enllaços. Si ens enllaces, i vols que et tornem el vincle, te'l col·locarem en Polseguera.com en la categoria adient.

Pots remetre'ns les suggerències i comentaris que consideres oportuns.

Moltes gràcies per visitar-nos.

Polseguera

 

© Tots els drets reservats     www.polseguera.net   (Polseguera)      info@polseguera.net