Inici

 
Altres serveis:
 

 

Munta

Categories en català:

 

Polseguera
cerca
– Castellano – Català – English

 

Benvingut a Polseguera.net

 

Observa que, encara que els resultats més rellevants surten primer, evitar paraules supèrflues com ara "en" o "la" refinarà les recerques, car totes les paraules que escrigues en el quadre de recerca es prenen en compte. Si necessites emprar frases, uneix-les amb un guió baix: de_nit.

Les recerques no distingueix entre majúscules i minúscules, ni entre paraules amb accent o sense accent, per la qual cosa tant se fa posar Mediterrània que mediterrania, o fins i tot MEDITERRANIA.

Si vols afegir un recurs, vés a la categoria adient sota la pestanya Categories en català, al marge esquerre. Un cop allí, veuràs un vincle que diu Afig recurs. No s'ha de pagar perquè t'inserim en el directori, però per favor no envies duplicats: només la pàgina principal. A més a més, la web a afegir no pot tenir cap referència als serveis de Google. Els seguidors de Google hauran de efectuar una contribució única d'almenys 5 euros.

Les pàgines web llistades a les categories tenen enllaços directes i indirectes. Quan un lloc web té crèdits, l'enllaç és directe; en cas contrari, indirecte.

Tingues present que no contestarem cap correu enviat a través de Hotmail/Live/Msn/Outlook. Tanmateix, pots posar-te en contacte amb nosaltres ací.

Per acabar, guarda't del Gran Germà, en Google. És extremadament tòxic, i podria mossegar-te algun dia.

Moltes gràcies.

Polseguera

 

© Tots els drets reservats     www.polseguera.net   (Polseguera)      info@polseguera.net